MBCars - Povrchové úpravy

Jsme specialisté na povrchové úpravy. Nabízíme profesionální renovace laků, čištění interiérových a exteriérových částí vozidel a renovace světlometů. Díky našim velkokapacitním prostorům a investicím do nových technologií se nám rozšířila i schopnost zabezpečit jako zprostředkovatel povrchové úpravy kovů, plastů, popřípadě i dřeva.

Kontakt
Provozní doba
Adresa

K Májovu 1262,
Chrudim IV, 537 01

Naše služby

Jsme odborníci v oblasti renovace jednotlivých dílů, popřípadě celých vozů, s použitím moderních technologií a systémů péče o Vaše vozidlo

ikona kola

Renovace kol

Zajišťujeme kompletní renovace plechových a hliníkových ALU disků do různých barevných odstínů.

ikona čištění vozidla

Kompletní péče

Péče znamená i exteriér. Karosérie vozidel pečlivě omýváme, vysoušíme a aplikujeme kvalitní přípravky, které zajišťují dlouhodobou ochranu. Ošetřujeme, leštíme a renovujeme laky.

ikona vozidla

Povrchové úpravy

Díky spolupráci nabízíme i kompletní povrchové úpravy, především kovů plastů, popřípadě i dřeva. Od počátečního převzetí až po konečné předání, jako zprostředkovatel, vše vyřídíme tak, aby konečný výsledek poskytl dlouhotrvající efekt a žádané požadavky výrobku.

ikona myčky

Čištění a dezinfekce vozidel/ Renovace světlometů

Zajišťujeme profesionální čištění interiérových a exteriérových částí vozidel – likvidace virů, bakterií a alergenů. Využíváme technologie suchého čištění (horká pára pod vysokým tlakem) nebo mokré čištění (hloubkové tepování látkových interiérů) – nabízíme možnost i mobilního čištění. Zajišťujeme služby renovaci světlometů. Tento proces spočívá v odstranění původního filmu a následné aplikaci speciálního čirého laku, který zabezpečí uchování dlouhotrvajícího oživeného vzhledu.

Příklady povrchových úprav, o které se postaráme

dopravní, stavební, zemědělské, komunální atd. stroje včetně jejich součástí

kovovýrobky se specializací pro průmysl

výrobní linky složené z více montážních strojů nebo zařízení, dopravní systémy včetně mezioperačních dopravníků a jiných strojů, regálové a skladovací systémy včetně menších přepravních kontejnerů

ostatní kovové výrobky (cedule, brány, ploty, lavičky, reklamní předměty atd.)

Proč si vybrat nás

Zajišťujeme realizace menších oprav/ úprav, tak i zároveň práci s celými karosériemi vozidel, nebo rozměrnějšími výrobky různorodých tvarů. Naše plně vybavené a moderní pracoviště je schopno vyhovět většině zákazníků disponujícími osobními, užitkovými, ale i nákladními vozy.

Naší předností je především pružnost a plnění dodacích termínů i při realizaci rozměrnějších zakázek.

Zadejte si nezávazně poptávku do našeho formuláře, nebo nám rovnou zavolejte. Po sdělení důležitých informací a konkrétních požadavků Vám sdělíme cenu přesně na míru.

Vyškolení profesionálové

Perfektní povrchová úprava pro všechny průmyslové segmenty jako Automotive, strojírenství a další.

Dokonalá kvalita včas

Plnění termínů, a to nejen u povrchových úprav, ale také u péče o exteriér a interiér Vašeho vozu.

Kvalitní produkty

Používáme pouze produkty od ověřených dodavatelů, proto můžeme garantovat jejich kvalitu.

Kontaktujte nás

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas společnosti xxxxx k zpracování vašich údajů za účelem reakce na váš dotaz. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat. Více informací

Náš ceník

Z důvodu snahy vyjít každému klientovi maximálně vstříc, ceník neuvádíme.

Při osobní prohlídce vozidla jsou smluvní ceny určovány dle rozsahu provedených prací, velikostí dílů a typu daného vozidla. Vyzkoušejte nás!

Sledujte nás na sociálních sítích

Sociální sítě